Alla inlägg under juli 2007

Av Anette - 15 juli 2007 19:22

Jag mår bättre och ska jobba imorgon. Att vara sjuk sista veckan före semestern vill jag inte. Då kan jag inte njuta lika mycket på fredag.

Bonzo ska till veterinären imorgon. Han har fortfarande feber och jag blir så orolig.

Annars är allt lugnt här. Jag väntar på semestern och pysslar hemma under tiden. Planerar, väntar, funderar och väntar. Eventuellt åker mina pojkar iväg till pappas land i veckan och då är jag solo igen.

Jag har anmält mig till någon slags datinsida. Där hittade jag drömmannen. Han har inte svarat än och lär väl inte göra det heller när han sett mina bilder. Men oj, han ser precis ut som jag jag vill.

Sen har jag hittat en helskön karl där. Han jobbar som viking! Jag har sett bilder på honom och det är helt fantastiskt. Nu blev jag sugen på att göra vikingakläder igen. En tröja iaf. Någon som har något vikingamönster?

Skickar med en bild på Bonzo. Visst ser ni hur mjuk och gosig han är? Och så en bild på när löjtnanshjärtan-buskarna blommade utanför min stuga.

Anette

Av Anette - 14 juli 2007 12:55

Förra veckan kom Joakim hem från pappas landställe och var genomförkyld. Igår kväll fick jag ont i halsen och idag har jag feber. Jag skulle ha åkt till landet idag men orkar inte. Imorgon ska jag försöka åka ut och titta till stugan i alla fall. Eller mest är det väl pelargonerna som jag oroar mig för. Efter allt regnande så är risken stor att de har ruttnat.

Bonzo har också varit sjuk. Nya matten ringde en kväll och berättade att han hade hög feber och kräktes. Men nu är han bättre så jag hoppas att det är över.

Det har regnat mycket sista veckan. När ska sommaren komma? Nu är det industrisemester och då brukar väl värmen komma? I mitten eller slutet av juli har det väl varit de senaste åren? Jag ska jobba en vecka till och sen väntar fyra veckors semester för mig. Underbart.

Jag lägger ut sista bilden jag tog på Bonzo här. Mitt hjärta som jag längtar efter men unnar att ha fått det så bra. En dag kanske jag kan åka och hälsa på honom.

Nu ska jag krypa ner i sängen en stund. Eller ligga och slötitta på tv i soffan. Prinsessan fyller ju 30 idag. Grattis till henne.

Anette


Av Anette - 11 juli 2007 18:55

Jag måste visa min dörr. Jag tycker att den är så vacker. Inte så bra kanske. Man kan gå direkt genom den och det krävs bara ett litet ryck så öppnas den även om den är låst. Jag ska få en ny dörr till hösten men visst är den charmig?

Anette

Av Anette - 11 juli 2007 18:51

Idag har jag fått min telefon inkopplad efter nästan fem veckor. Så skönt att kunna ringa med vanlig telefon igen.

Allt är bra här. Det har varit mycket att göra på jobbet men nu börjar lugnet inträda. Många har gått på semester och de har väl städat sina skrivbord innan de gick. Nu ska jag bara jobba nästa vecka också och sen är det semester i fyra, härliga veckor. Åh, så skönt det ska bli.

Joakim har hjälpt mig att tömma kameran och jag tänkte lägga ut lite bilder här. Det är så roligt att se andras bilder så jag vill inte vara sämre. Första bilden är på min stuga och hur det ser ut nu när det är lite mer uppvuxet.

Kram

Anette

Av Anette - 7 juli 2007 21:41

Har ni hört Markoolios Emma, Emma? Om inte så gör det. Helt underbar. Jag har lyssnat hela kvällen.

Anette

Av Anette - 7 juli 2007 16:45

Lördag, regnet öser ner och jag städar. Det blir rena flyttstädningen. Har hållt på och städat hela dagen och har ändå inte gjort klart i köket. Kan felet varit att datorn varit på hela dagen och att jag suttit där lite väl ofta?

Nåja, jag har inte bråttom. Jag har bestämt mig för att ta ett rum i taget. Till semestern ska jag vara klar och då kan jag vara på landet med gott samvete.

Just nu sitter jag och äter Falaffel med vitlökssås. En nyhet på Willys. Men jag gillar inte bollarna. Däremot är vitlökssåsen helt suverän. Den kan man äta med sked. Några bollar till ska jag peta i mig men sen får det vara nog. Jag har gott om godis och salta jordnötter så jag klarar mig resten av kvällen. Men varför går jag aldrig ner i vikt?

Anette

Av Anette - 6 juli 2007 18:31

Mamma mår bra nu så då gör jag det också. Jag går och sjunger på jobbet och är på jättebra humör. Och jag njuter verkligen av att må bra. Vi har mycket att göra på jobbet så jag har börjat tidigare på morgnarna och jobbat över på eftermiddagen. I två dagar. Jag hoppas det lugnar ner sig nästa vecka.

Ikväll har jag varit hos mamma och ätit middag. Men nu är jag hemma och ska slappa ikväll. Imorgon ska jag sätta igång med en storstädning.

Mina pojkar har lånat sin pappas lantställe i några dagar och fiskat, fotograferat m.m och de har haft det jätteskönt.

Ha en fin helg

Anette

Av Anette - 3 juli 2007 19:16

Tisdag idag. Allsång på Skansen ikväll. Kanske jag ska se det. Jag får inte ha internet så länge nu när Joakim är hemma och vi inte har skaffat någon switch än. Men imorgon åker mina pojkar till deras pappas lantställe och ska fiska och bada och fotografera några dagar. Det blir skönt för dem och för mig.

Mamma är på bra humör nu och mår bättre. Jag ska upp till henne och äta middag imorgon efter jobbet. Så slipper hon sitta ensam och äta dag efter dag.

Jag fick ett "anfall" senare på söndagkvällen men sen har det varit lugnt. Jag har fått stöttande och medkännande svar på det jag skrivit - tack för det - och jag ska verkligen ta tag i livet. Men hur? Jag vet inte hur jag ska göra. Kanske det räcker med att flytta ut på landet? Men då är problemet att Joakim fortfarande bor hemma och stugan är för liten för oss. Nåja, jag ska fundera. Om tre veckor har jag semester och då kan jag fundera mer.

Anette

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards