Direktlänk till inlägg 25 augusti 2007

Ditt och datt

Av Anette - 25 augusti 2007 10:39

Så har då första arbetsveckan gått. Fort som bara den. Men jag har varit håglös och arbetsovillig. Det blir nog bättre nästa vecka. Jag har inte tyckt att det varit tråkigt att gå till jobbet utan det är när jag jobbar som bäst, då kan jag drabbas av tankarna: "Vad gör jag här? Varför är inte jag i stugan och gör lapptäcken?"

Jag skulle ha åkt till stugan igår kväll men då var jag så trött och idag har jag inte kommit iväg för jag har varken blodtrycksmedicin eller antidepressivt. Så jag mår pyton idag. Skakar, gråter och liksom smyger fram. Det är prickar framför ögonen. Usch. Men jag ska ner och hämta medicin på apoteket snart och sen mår jag bättre.

Jag har utsett tre stycken bloggar som får den fina utmärkelsen. Det är Anita, Cia och Susan.

En fin bild har jag fått på Bonzo. Han ser smalare ut. Dels har han varit sjuk och dels får han röra sig mer nu. Och visst ser han glad ut?



 
 
Anita

Anita

25 augusti 2007 14:47

Hej vännen!
Stackare som har det så jobbigt. Hoppas att du kom iväg till apoteket och att medicinen hjälper och gör dej gladare.
Du är underbar som ger mej en fin utmärkelse. Tusen tack, jag blev så hjärtans glad. Den ligger i min blogg och lyser rosa och fin.
Sköt om dej kära.
Stor kram från Anita

http://anita.bloggagratis.se

 
Elisabeth

Elisabeth

25 augusti 2007 17:42

Hej Anette!
Du skriver följande här i ett tidigare inlägg där du berättar om att du har blivit påhoppad:
"En blogg är ju, som de flesta vet, en dagbok och där skriver man det som händer i ens vardag".
Du vet, en blogg kan användas till väldigt mycket så där har du faktiskt fel. Jag har valt att inte använda min blogg som dagbok eftersom jag antar att det är inte så många som är intresserade av hur mina dagar ser ut. Hur bra jag har det osv eller hur dåligt jag mår. Däremot använder jag min blogg till att skriva av mej & uttrycka mina känslor för det som jag tycker är bra eller för det som jag tycker är dåligt. Jag har valt att lämna ut mej helt & hållet & drar mej inte för att kritisera någon. Det är vad min blogg är för mej. Ett ypperligt sätt att nå ut till andra som har samma erfarenheter av livet som jag har. Sist men inte minst finns det folk i bloggvärlden som är falska i sitt sätt att skriva på sin blogg & så jättegulliga att man får tandvärk. Men i verkligheten stämmer inte detta. Sånt gillar inte jag. Däremot tycker jag om människor som vågar skriva om sina känslor och om både sina motgångar & medgångar i livet. Det är för mej vad ärlighet handlar om.

http://lisabettans.blogspot.com

 
Ingen bild

Anette

25 augusti 2007 22:18

Elisabeth: Ordet blogg kommer från engelskans web log vilket betyder journal eller dagbok. Så jag har inte fel. Sen får man välja själv vad man vill skriva om och man kan även välja vilken blogg man vill läsa. Jätteskönt att ha den friheten, eller hur? Du skriver: "Jag har valt att lämna ut mej helt & hållet & drar mej inte för att kritisera någon." Det är just det jag gjort. Därav allt påhopp.
Du har valt att inte skriva om din vardag men du lämnar alltså ut dig helt och hållet. Bra. Men det är inte tillåtet av mig. För att inte trampa någon/några på tårna så har jag numera inte mer att skriva om än tvätt, disk m.m Lite trist att bli cencurerad. Men skulle jag vräka på som jag vill så blir tredje part drabbad.
Jag har mina bloggkompisar som läser min blogg så gott som dagligen och jag läser deras. Ser jag en blogg som "ger mig tandvärk" så kan jag alltid hoppa över den. Mina "fasta" bloggvänner är de som gillar att följa med i mitt liv och som inte dömer. Precis som jag gärna följer deras vardag och absolut inte dömer. Istället stöttar och tröstar vi varann. Det är vänskap och jag har mött många underbara, fina människor här på nätet.

 
Elisabeth

Elisabeth

25 augusti 2007 23:38

Jag har valt att inte använda min blogg som en dagbok eftersom jag för det mesta skriver om mina åsikter om saker jag tycker om, och om saker jag inte tycker om. Jag har träffat otroligt många goa människor både irl och på nätet som jag har fått kontakt med via bloggen.
Vänskap handlar om hur man även kan höra av sej via email eller via telefon emellanåt och att man får tilltro för varandra. Jag har inget som helst behov av att människor som besöker min blogg skriver kommentarer. Det räcker med att veta att jag har över 200 besökare varje dag och att en stor del av dem skickar personliga emails till mej. När det gäller "tandvärksbloggar" så ska jag förklara mej lite mer noggrant för dej. Jag är en väldigt nyfiken och vetgirig person som är en mycket frekvent besökare på olika bloggar. Jag letar efter intressanta bloggar som kan ge mej någonting, och som jag kan lära mej något av. Alltså bloggar som tillför nåt viktigt i mitt liv.
Summan av kardemumman är alltså: Bloggar som endast är urgulliga,söta,egocentriska och ytliga intresserar mej inte ett skit!
Vad menar du med att trampa någon på tårna? Gör man det så får man ju stå för det, eller hur? Jag har trampat massor med folk på tårna men det står jag för också. Jag skriver ingenting i min blogg som jag ångrar. Jag har aldrig tagit bort ett inlägg för att jag har ångrat vad jag har skrivit. Och det kommer jag aldrig att göra heller. Dessutom så låter jag alla eventuella kommentarer vara kvar. Förutom ett som jag tog bort för att personen i fråga är så präktig & ytlig att man får tandvärk.

http://lisabettans.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

26 augusti 2007 08:28

Alla använder sin blogg på sitt sätt vilket bör respekteras. Jag själv har ju tre st som alla har sina sätt o de som gillar att komma in o läsa o lämna en kråka gör de men jag räknar inte att alla ska illa den.
Jag har inte min blogg till att folk ska gilla den, jag har den för min skull.
Visst finns det dem som berättar om hur de mår m.m o sen dem som inte gör det. Bedragare finns det överallt i samhället inte bara på nätet. Men ibland år man tänka utanför ramen o skilja på vänner irl och på nätet. Vissa får man givetvis ennan kontakt med o då inte bara genom bloggvärlden.
Anette o jag lärde ju känna varann genom liknande intressen på hantverksorum tillsammans med många fler som har kontakt genom bloggarna här.
Bilden på älsklingsBonzo är för urgullig o han ser ut att må jättebra.
Sköt om dig Anette o ta det lugnt.

 
Susan

Susan

26 augusti 2007 08:31

Först av allt Tusen tack för utmärkelsen. Så kul att få nåt sånt. Sen har jag inte haft din bloggadress, så tack för den också. Den ska så klart upp på min sida :O) Jag hoppas innerligt att du det bättrar sig för dig, att du snart mår bättre. Inte bra att glömma medicinen (men lätt hänt) Wow vilket underbart kort på Bonzo. Känns som om man vill hoppa in i kortet och klappa honom. Han ser lycklig ut. Den hunden har du ordnat det så bra för Nanne. Stor kram till dig nu. Och tänk inte ens tanken att lägga ned din blogg :O)

http://susan.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

28 augusti 2007 18:38

Vilken underbar bild på sötnosen!

http://millis.bloggagratis.se

 
Elisabeth

Elisabeth

29 augusti 2007 18:48

Till Anette & Pia Puma:
Ville bara säja att jag absolut inte genom mitt inlägg här var ute efter att göra någon ledsen. Jag skrev bara min åsikt & som du säger Pia Puma, jag har heller inte min blog för att folk ska tycka om mej på något sätt utan jag har den för min egen skull för att jag tycker det är skönt att "skriva av" mej.
Till Dig Anette: Jag är verkligen ledsen över om jag på något sätt har gjort dig illa & fått dig att känna dig "påhoppad" av mej. Detta var alls inte meningen. Ibland har man svårt att uttrycka sina känslor i nedskrivna ord så att gemene man ska förstå hur man egentligen menar. Jag hoppas att du kan förlåta mej och att du inte lägger ner din blogg.
Kram
/Elisabeth

http://lisabettans.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anette - 14 december 2007 21:54

Fredag kväll och jag njuter av lugnet och vilan. Imorgon ska jag städa och julpynta, fixa några julklappar, handla... Men ikväll vilar jag bara från alla krav. Jag behöver det.   ...

Av Anette - 5 december 2007 12:47

Nu har december kommit och regnet vräker ner. Det är grått och trist väder. Men inne lyser adventsstakar och stjärnor. På kvällarna kan man njuta av det vackra skenet. Jag är hemma från jobbet idag pga magsjuka. Inte så kul, precis. Igår hade jag e...

Av Anette - 29 november 2007 21:03

Jag är inte så flitig här längre. Tappat lusten liksom. Men nu ska jag skriva några rader iaf. Allt är bra med mig. Och mamma har varit väldigt dålig men var rätt pigg igår och idag. Hur länge det nu håller i sig. På tisdag ska jag ta ut en semesterd...

Av Anette - 11 november 2007 20:09

Det är inte klokt att jag aldrig hinner skriva här. Men jag mår bra och syr för fullt. Dvs. de korta stunder jag har fritt från alla åtaganden. Jag tar ju hand om mamma helt själv numera, jobbar heltid, har barn och hushåll att ta hand om. Sen vill j...

Av Anette - 3 november 2007 21:17

Idag är jag euforisk. Men trött. Jag har varit på symässan idag och hjälp, så mycket fina tyger det finns och så lite pengar jag har. Några vackra tyger fick jag med mig hem iaf. Och spraylim, steam-a-seam och tidning. Alla tygerna hänger på tork nu ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards